Citiraj:
Autor 1v@n
Mislim da nisi shvatio što želi reći.
Nitko ne osporava luksuz u vidu kože, drva, metala...ali ovo izgleda kao da su napravili interijer a onda je netko sa strane rekao..."jebemu, ekrane smo zaboravili, daj nakači par komada". Pa daj to pobogu integriraj nekako u cijelu priču, a ne ovako. Ovi za zadnju klupu su još kriminalniji.

|
Upravo tako. Koža mi top na ovoj slici koju sam postao i sve mi izgleda ok, iako malo hladno, ali ne bih se bunio da tu sjedim

ali ovi "nakeljeni" tableti su mi grozni...
Citiraj:
Autor fanATIk
Shvatio sam ja što želi reć. No jel trend da skoro pa svaki novi auto ima nekakav display? Je. Pa onda će nakačit mrcinu pošto je S flagship. Isti takav prolazi u tesli, što nebi i u mečki. Audi je isto to napravio samo s dva odvojena.
I na koncu, ako te to smeta, jebemu, nemoj ga kupit, uvijek ima konkurencije. Dacia u osnovnoj opremi nema display nego držač za mob. Eto rješenja! 
|
"Isti takav prolazi u Tesli"... ne za mene... Tesla 3 mi se čini kao jako interesantan auto, ali ne mogu prožvakat onaj tablet zaljepljen na središnju konzolu.
Zašto odmah sa S klase na Daciu? Malo karikiramo... tko kaže da svi auti imaju zakeljene ekrane? Giuila ima jako lijep ekran, pa ne mora biti 20" j** mu, za to imam monitore doma.
Ili recimo može se imati puno ekrana, a da ne izgleda "zakeljeno" nego lijepo integrirano, recimo Jaaaaaaag XE
Citiraj:
Autor Exomaniac
Evo, meni to na slici izgleda hladno, neudobno, utilitarno i industrijski ono, u lošem smislu.
Isto kad gledam reklamu za C-klasu prije utrke F1 na SK HD izgleda mi odvratno iznutra. Oni odvratni ventilacijski otvori, ta velika ploča iznad pretinca nakošena s tom led trakom iznad meni izgleda žalosno. Tamo na reklami je još umjesto te plastike s kockicama neka tkanina na crte, kao hlače izgleda, meni je to strašno.
Dok smo kupovali CX-5 smo gledali malo i Mercedese, tad prije 6, 7 godina ili koliko je prošlo već tad je meni C klasa, E klasa pogotovo bila pojam. Ali sad te aute prve ne bi kupio kako izgledaju iznutra.
|
Upravo tako i ja misilm, ali o ukusima se ne raspravlja, i nije mi to bila poanta, nego je netko komentirao u stilu "a ne bi te smetao nakeljeni tablet u Mercedesu.." e pa mene bi, i očito nisam jedini...
I vozio sam se u novim C i E klasama... auto je top, ali nikako se nisam mogao naviknut na to, ni kao vozač (C klasa), ni kao suvozač (E). Iako kao vozača me možda ipak manje smetalo jer se fokusiraš više na cestu i pomalo zaboraviš na ovo.