Jel ima netko d akoristi SENNHEISER GSP 670 ili neki njihov Wirelss model sluski a da koristi onaj njihov bluetooth
GSA 70 dongle ?
Niame doticni me izludjuje, 99% vremna neradi kad je ustekan u USB port (uspi sam ga dva puta upaliti od 50-60 pokusaja u dva dana i tri kompjutera i nekoliko USB portova) i kad se napoon upali/spoji (pairing traje 10ak sec) sa sluskama sve radi ok ALI nakon sto ugasim sluske da se zvuk prebaci na externe zvucnike onda vise kod ponovnog paljena slusalica nemogu upaliti preko BTa nego samo na zicu (USB).
Jednostavno taj EPOS software (oni su kupili sennheiser kolko sam shvatio) ih nevidi i stvarno ih nema u sound devices.
Znaci na mobitel BT se spoje u par sekundi bez beda, na USBu rade super ali na dongle katastrofa ili uopce nerade (dongle ne svjetli lampica i windowsi uopce ne reagiraju kad se usteka, kao da ga nema/neradi).
Ako/Kad ih napokon upogonim preko donglea nakon gasenja sluski sve opet na pocetku i nema donglea ili cak windowsi jave error unknown device...
EPOS support me izmrcvatio sa 6-7 mailova sa glupim pitnajima (jeste upalili-ugasili...) dok napokon nisu shvatili sta im govorim tj. da dongle zaj.. a da sluske rade i onda su nakraju shvatili ali zakljucili da nemogu poslati replacement nego moram slati sluske nazad u trgovinu kod nas.
Ali nekako mi se cini da je samo problem drivera/nekompatibilnosti neke pa mi glupo to sad vracat kao bas nemoram

.
Thx i sorry na duzem postu