View Single Post
Staro 08.12.2021., 21:35   #1669
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ja isto navijam da Max osvoji i ne mogu smislit Hamiltona... licemjerni plačimačak i odvratan mi je postao u zadnje vrijeme... ponašao se kao da je političar (a vjerojatno i planira to), a ne vozač utrka... samo radi na popularnosti i mazanju očiju.

Ali ovo što je Max napravio, tako se ne prepušta pozicija, nije se obavijestilo ni Hamiltona.. praktički čim je dobio "zapovijed" da to napravi, krenuo je u realizaciju, uz usporavanje i ubrzavanje... da on nije napravio ono zadnje kočenje, nego da je produžio dalje kad je vidio da ga Hamilton ne želi prestić, suci bi to mogli gledati kao dovoljno odnosno da je pokušao vratiti poziciju i mogao je dalje razgovarati sa boxom šta dalje... ali je napravio neki polu-panični brzopleti potez. I to nije bio ispravan potez ako pogledamo retrospektivu... onaj filmić sa telemtrijom je meni bio dovoljan da donesem svoj sud. Briga me šta Marko ili Horner kažu.
Hamilton nije glup, 100% je svjestan zašto nije htio proći Maxa kada mu je Max to davao...oboje su se "natjecali" tko ce drugi uci u drs zonu detekcije i oboje su jednako krivi.

Btw.za one koji Ham misle vaditi na onaj debilni nacin da mu nije javljeno samo cu napisati ovo, racing driveri imaju killer instict, pogotovo 7-rostruki svj.prvak, prestižu konkurente(pogotovo ove za naslov) cim se ukaže prilika, na dashboardu i sa strane staze nije bilo žutih ili ikakvih drugi zastava ili znakova upozorenja, kaj se Ham suosjecao s Maxom odnosno hondinom mašinom koja je prdnula pa ga nije htio prestici.

Bollocks...