View Single Post
Staro 08.12.2021., 15:36   #1327
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Na ručicu sam i posumnjao, jer je malo zezala u nekim trenutcima.
Mozda zvuci glupo i ocigledno, ali nije se jednom vlasniku desilo. Vidi jel ti se guma guvernala zabija u polugu kad je pokreces? Ima li otpora ili glatko pomices bez ikakve prepreke. Jednom se vozacu zabila guma, jer je dodao spiglo pored rucice, pa je sve bilo stisnuto i nije se mogla glatko pomicati.

Naveo sam ranije, postoje vlasnici identicnih modela, cak istih motora (serija) ali ipak, kad se nadju zajedno, uzmu od drugoga isti model, pokaze se da jedan ima vise poleta od drugoga. Imao sam priliku probati isti Xiaomi, koji je osjetno sporije ubrzavao od moga, u trenutku kad uopce nisam imao mod. Da stvar bude zanimljivija, ti vlasnici se uredno voze i nisu uopce smatrali manom, dok nisu vidjeli da je kod mene drugacije.

Raspitaj se u gradu, sigurno imas barem dva servisa, te barem jedan koji je intimno upoznat s modelom.

I ponavljam, staviti mod ili skinuti blokadu nije primarno (svima) zbog brzine. Puno se stvari moze podesiti, stavise, neki ljudi voze po mjesec dana, pa mijenjaju neku stavku. Odnos stednje baterije i brzine, okretnog. Ima ljudi koji pokisnu nakon 20 km, te vracaju nazad, jer ne znaju voziti bez maksimalne brzine, ubrzanja. Svaki start im je pretjeran, stiscu za svako pokretanje rucicu do kraja, jednostavno ne znaju balansirati.

Kao ekipa koja na 50m zaustavljanju od semafora, ide autom pretjecati, ubrzavati, te raditi adolescentske teatralnosti, samo kako bi se pokazali. Nema smisla.
...

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 08.12.2021. u 15:42.
Visage je offline   Reply With Quote