View Single Post
Staro 08.12.2021., 15:04   #5356
ivica79
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Što se tiće korištenja laptopa,večinom koristim za samo čitanje novina i youtube ,a opet i ponekad instaliram neke programe i probajem sve i svašta pa bi volio da nemam otvoren put da mi što uleti ..već mi je prije jednom izgorio tvrdi disk pa sam izgubio masu datoteka koje su mi bitne,nebi volio sad zbog virusa imat sličnih problema ...

Ovaj program eviacam sam bio probavao i nije mi baš dobro radio ...pri pomicanju i kliktanju nema baš dobro praćenje(nekako proklizava ,teško to objasniti)... iako moram priznati da nisam baš posvetio više vremena i probao sve postavke fino podesiti ...

Ovaj program camera mouse kad koristim pri dobrom osvjetljenju (bitno za kameru da drži fokus) radi jako dobro ...prepravio sam i onaj klasični miš na način da sam lijevi klik ,odnosno prekidač od lijevog klika izvukao iz miša sa oko 50 cm kabela ,na tom prekidaču napravio nešto kao malo proširenje i preko navukao prst od medicinske rukavice .I na taj način mogu kliktati ustima ,odnosno stavim prekidač između usne i tako mogu neusporedivo brže kliktati ,odnosno nešto pisati na virtualnoj tipkovnici na kojoj imam i desni klik .To sam bio napravio da mogu crtati u SketchUp-u jer je za crtanje bitno kad se klikne može zadržat ,a ne samo kliknuti (kad tako radim isključim kliktanje u postavkama camera mouse) i na ovaj način mogu crtati jednako kao i netko tko ima zdrave ruke ,ako ne čak i bolje ...
ivica79 je offline   Reply With Quote