View Single Post
Staro 08.12.2021., 13:28   #1325
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Kupio sam Xiaomi Pro 2, updejtao ga na zadnju verziju firmware-a.Jedva ide uzbrdo, bez obzira u koji mod ga stavim... a uzeo sam ga baš zbog toga što bi trebao ići bolje po uzbrdicama od jeftinijih modela. Na ravnome do 20kmh dođe relativno brzo, ali se muči da dogura do 25kmh. Imam 80kg Imam osjećaj uzbrdo da ide slabije od Boltova na najam koji su po gradu. Da li je ovo znak da je za reklamaciju, ili je dod software-a. Da li sam trebao odabrati neku drugu regiju od Hrvatske za više snage?
Tesko je reci bez da se pregledaju parametri i dijagnostika motora i svega popratnog. Nedavno sam ostavio upis u temi, gdje sam naveo kako sam izgubio okretni nakon sudara. Odvezi ga na servis od izvora kojeg si nabavio. Tamo ionako imas, najmanje jednog istog takvog, pa je lako i subjektivno, a kamoli ne dijagnosticki dobiti informiranije odgovore.

U Sport modu, s tvojom tezinom, u zaletu, M365pro, jako lijepo osvoji uzbrdicu. Isao sam prije godinu dana, po laganoj kisi po Mikulicima (ZG) do autolakirera preuzeti auto, kut je bolestan prema samome vrhu. Tek na samome finisu, morao sam odhodati, jer je brzina penjanja, postala prespora, a i nisam ga htio muciti. Mada su mi vodovi i spojevi pojacani, naspram defaultnog, bas radi sigurnosti kod grijanja.

Moze biti rucica "gasa" moze biti do baterijskog dijela, mada neki vele, da ona ili radi ili ne radi, ali ima dokumentiranih slucajeva, gdje je rucica ipak bila razlog.

Nisi naveo koliko je star romobil, koliko je prosao. Firmware ne pratim, pa ne znam sto si tocno stavio, novi firmware od samog Xiaomija recentni, ili neki mod?

Odi prvo na servis, ustanovi subjektivno/objektivno stanje same ispravnosti, te o kojem se kutu rada uspona? U modu podizanja se moze adresirati kombinacija stvari, nije samo puka maksimalna brzina. Nakon moda i okretnog za bacanje, penjem se jos lakse nego prije, mada, u sport modu i prije moda, Pro2 se penjao, bez vecih problema. S tim da u vecini slucajeva (ponavljam se) vozim ga kao da uopce i nemam vecu snagu/brzinu. Ali okretnog je uvijek lijepo imati kusura.

...
Visage je offline   Reply With Quote