Citiraj:
Autor Overvide
Pozdrav, nedavno me kontaktirao prodajni predstavni te nudi opticki prikljucak - ista ponuda o kojoj se pise u threadu. Rekao ok, 7.10. napravili iskaz interesa za uslugom uz promo 6mj. Usluga navodno bi biti dostupna od 22.10. Naknadno me netko iz Telemacha kontaktirao kako bi prikupili dodatne podatke o ulazu (prikljucka u zgradi jos nema).
Eh sad, nakon toga sam par puta zvao SZK da dobim neki povratni info o statusu. U SZK nitko ne zna nista, vec biljeze upite i "zurno" dalje prosljeduju. Povratno se nitko nije javio. Zvao nabavu - oni prakticki nemaju pojma o optici u ovoj fazi. Zvao prodajnog predstavnika - veli da ce provjeriti ali se vise ne javlja...
Ima neko ideju na koji kontakt pokusat poslat upit? Ili se moram pomirit pa mi se mozda posreci nesto u narednim mjesecima? 
|
jesi uspio dobiti kakav info? Imam sličnu situaciju gdje sam napravio iskaz interesa ali već dosta vremena nisam dobio nikakvu povratnu informaciju od njih. Optika u ulazu je provedena i link je aktivan... Pa sad, zvati ih i biti dosadan li odustati od njih?