View Single Post
Staro 06.12.2021., 17:16   #521
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Gru Pregled postova
True, ali ekipa ovdje je napala Sancta Domenicu (btw, apsolutno ne branim trgovinu niti imam ikakvog razloga da to radim) zbog toga, a to rade valjda sve trgovine u svijetu. Pogledaj i ovu u DE, spustili sa 1999 eura na 1199 eura

Poanta je: svi smo svjesni da trgovci cijene dižu nebesa i rade ogromne popuste kako bi prodali. Samo je stvar pronaći gdje će biti najmanja cijena. Što se mene tiče, SD je mogla stavit i da TV košta 20,000.00, al ako ću ga ja opet dobit po 7400 - boli me đoli. Nisam ovca jer je u konačnici samo bitno koliko si novaca dao za nešto, a ne koliki je popust bio.
Gle bilo je za ispod 8k kn i drugdje. U elipsu je bio za 7800kn. I imali su ga, osobno sam bio u CC1 west, imali su dva na lageru. SD ga nije imala na lageru.
Meni je to najodvratnije, kak možeš neku akciju najavljivat ak nemaš nešto na lageru. Rok isporuke 15 dana.

Ja sam u petak naručio ekspresno neke stvari s amazona, dobio u pon. Koji vrag mi onda treba SD ak moram čekat 15 dana.

Nek se jave oni sretnici koji su dobili, baš me zanima, već je dosta dana prošlo....
markecSMB je offline   Reply With Quote