06.12.2021., 12:09
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor vacs
racunaj da xbox live nije sluzbeno podrzan u hrvatskoj i da ti treba account na neku od podrzanih zemalja, za kupnju preko njihovog store-a ti isto treba debitna kartica koja glasi na tu zemlju u kojoj je registriran account ili kupnjom xbox live bodova, sve u svemu mi je to previse zajebancije i iz revolta ne zelim biti korisnik necega sto moje novce ne zeli legalno
inace, imao sam xbox 360 i bio jako zadovoljan s njim u to vrijeme, ali to je bilo zlatno doba piratstva i offline igranja, onda sam uzeo xbox one i nakon 3 dana prodao zbog gore navedenih stvari, od tada sam na PS-u
izmedu ps4 i xbox one mi samo prednost bila gamepad na xboxu i froza zabavnija od gt-a, izmedu xbox series x i ps5 nema ni toga jer je dualsense odlican, eventualno kad bi analog bio gore lijevo kao na xboxu ali sto je tu
jedan od kriterija ti isto, ako igras online, gdje ti je ekipa, ako je na pc-u nemoj uopce konzolu uzimati, ako znas da neki imaju ps5 uzmi ps5, tesko da puno ljudi ima xbox
|
Ja uredno placam igre sa paypalom i visom od pbz na accountu hotmaila kojeg sam otvorio jos za MSN negdje 2003. I nikakvih problema. Kupujem sve igre na UK storeu a gamepass sam na kraju preko US storea rijesio.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
|
|
|