View Single Post
Staro 05.12.2021., 23:15   #1618
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova

Ne samo da nemas pojma kako se formula vozi, i koliko sranja se moze desiti ako bolidi uz razmak od 3-4 desetinke pocnu kociti na mjestu gdje ovaj iza ne ocekuje, nego si uvjerio sam sebe u teoriju zavjere da se hamilton htio zakucati u verstappena kako bi... ne znam, ostavio mu komad prednjeg krila na bolidu, da mu sjebe aerodinamiku? Kako tocno to ima smisla, i sto se postigne ako se zabijes u bolid ispred sebe?
Nije se sigurno namjerno zabio, zbunio se zašto ovaj naglo usporava, nisu mu javili... ali smiješno je bilo jer tak se Mazepin inače zabija u ljude a staviti Hamilton i Mazepina u istu rečenicu je kao uspoređivati S klasu i fićeka na autoputu

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
pa generalno 90% ljudi ne podnosi hamiltona ni mercedes, samo čitaj komentare na forumima i f1 fejsu recimo. Meni je kao vozač top, ostale stvari me zaboli. Mislim srat po njegovim vozačkim sposobnostima jer se oblači ko kreten mi je onako komično
Hamilton je kao vozač top.. meni je bio top od kako se pojavio u Top Gearu i rasturio onu njihovu stazu. Mislim da je bio brži od Schumahera? ali ne bi se kladio u to, ne znam dal su bili isti auti... uglavnom tamo mi se jako dopao kao vozač i čovjek.

ali ova politička sranja, gdje je očito da poslije utrkivanja ide u politiku, gdje on izmišlja neke svoje probleme, "svi su protiv mene", "mene nitko ne voli", "od kako sam krenuo se utrkivati bilo je očito da svi žele da propadnem", "kada sam došao u F1 svima je smetalo što sam tu.."... pa brate mili blesavi tako je svima! Kreneš se utrkivati i svi drugi klinci žele da propadneš da, kao što to žele i svima ostalima koji nisu oni... dođe novi vozač u F1 i mnogima smeta.. da šta je tu čudno? Dođe Mazepin, smeta, dođe Stroll, smeta, dođe Max smeta (najviše Riccardu, ali i druge je živciralo to što RB pokušava isfurati najmlađeg prvaka, sigurno je i Alonsu smetalo...)

Znači daj prestani kmečat, na grobu će mu pisati "my tires are gone"... jebote ja nisam vidio većeg kmečavca i plačipičke u životu, a čovjek je 7-ki svjetski prvak, jedan od najtalentiranijih vozača na svijetu (ikad?), jedan od najbogatijih sportaša, nije nešto ružan da bi bio ovak iskompleksiran...

ne razumijem jednostavno...

Dok baš danas vidio intervju s Maxom, kaže čovjek "ja bi rađe bio anoniman, ne mislim da smo mi vozači F1 neš posebno zato jer to vozimo... svatko ima svoj hobi, moj hobi je brza vožnja..." i ode...

Jebote Max mi je pričljiva verzija Kimija, a Kimi mi je oduvijek bio legenda... šuti, vozi, kad ga pitaju "šta se dogodilo", pita ih "pa šta niste vidjeli?"... rađe nego da odgovori "Saturn se poremetio u 16. krugu Mjeseca kada mu je došao Merkur i sjebao mi sve... plač plač.. kme kme kme... ostao sam bez guma... šmrc"
Elven je offline