Citiraj:
Autor PointDexter
Ako si igrao vecinu onda mora da si primjetio da je ova igra OGROMAN korak u nazad spram drugih BFova, narocito ako uzimas da bi evolucija igara trebala donjeti napredak. Ne razumijem kako ti ne nedostaju neki, recimo napradniji, elementi igre koji su oduvijek bili dio BF (i drugih igara) I sada toga vise nema.
Predpostavljam da si primjeto da nema server browsera, nema squad sistema, nema VOIP-a (jos uvijek stiscem l-alt). Nema "sitnica" kao sto su ne mogucnost zoomiranja mape na spawn ekranu, ne mozes sam odrediti kada se zelis spawnati na pocetku igre, vec moras zuriti sa loadoutom. Koliko uopce ima mapa?! 4-5?!
NE ZELIM jebeno igrati na serveru sa 127 ljudi!!! Sta uopce znaci odbrojavanje u vehicle spawnu? U 20 sati nisam niti jednom uspio sjesti u jet...
Rant over 
|
Prilagodljiva sam osoba, tako su me istrenirali tokom godina: Nisam neki fan ni jedne igre do stupnja gdje bi ju pasionirano igrao godinama, recimo igrao sam wot sedam godina ali ne stalno i svakodnevno, imao sam pauze od godinu dana. Igram sve moguće žanrove i igram puno igara, SP igre su mi primarne.
Znači ja sam totalni casual BF igrač, zvali su me ljudi u tim, probao ali meni je to bez veze. Neda mi se dogovarati termin igranja, ne da mi se prilagođavati i igrati kako bi drugi željeli, ne da mi se komunicirati tokom igre. To mi onda sve vuče na neku obavezu i posao, ne želim to. Igram samo solo, na javnim serverima i totalno mi je ne bitno koji je server u pitanju, ne biram ih. Bitno mi je da ne čekam. A ovdje ne čekam, nakon desetak sekundi počne partija. Tak da zamjerke koje imaš. MENI su totalno nebitne.
Ono što je meni bitno je zabava, a ove mape sa 128 igrača i kaos na istima je meni zabavan, zabavniji od BFV. Za razliku od BFV mape su i vertikalne, sa hrpom pozicija za napucavanje, ali nikada nisi Rambo. Ako se ne varam nema nešto ni cheatrea, barem se ljudi nešto ne žale. U prethodnoj igri su doslovno sve uništili, problemi su znali trajati tjednima i mjesecima.
Što se svega toga tiče sve se praktički moglo vidjeti u beti, ne vidim da su nešto skrivali ili pokušali varat ljude. Svatko je mogao probati i ne kupiti, odustati itd.