View Single Post
Staro 05.12.2021., 17:34   #16874
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
nakon otprilike 3 tjedna uz novi u7qf;

2 tjedna sam pokusava nastimat sliku...boju i svjetlost nikako ustimat...valjda ovisi o materijalu koji se vrti trenutno
......
Znaci jako nezadovoljnan si i to sa modelom koji ima FALD.
Sta se tice settinsa ja imam drugacije za netflix drugačije za naše programe, drugacihe za hdmi. Srećom WebOS pamti gdje si sta namjestio.

Bas. me zanima kako to izgleda u praksi, mozes li koju sliku uslikat ako nije tlaka, i video za motion.

Sta se tice da demo video izgleda na svemu dobro nebi se složio, pogotovo bas taj, evo ti na tcl vs c9:
https://youtu.be/zrE5LS3Q00k
A tcl meni inace ima odličnu sliku za klasu.

kut gledanja sa va panelom je poznato da je losi ako ti to treba ips je way to go.

TCL isto nije imao brzi menu ali nakon updatea su ga dodali. Isto tako, bas za sleep timer je trebalo pritisnuti 15 puta. U biti treba i dalje, ali barem ne gasi sadržaj. Prije si morao izac iz sadrzaja.

Ja idalje ne znam sta je bolje u tom cjenovnom rangu, Sonya nema, LG ekipa i sa skupljima kuka, pogle par postova nazad. Philipsa sa ambilightom isto nema. TCLa sa androidom isto mislim da neces naci

Sta se tice iščekivanja novih tehnologija ocekuj bar 5 godina do prihvatljive cijene.

Znaci sve u svemu dolazis sa JVCa i Hisense ti je downgrade, ili si imao visoka očekivanja ko ja za TCL pa se razocarao?
OuttaControl je offline   Reply With Quote