nakon otprilike 3 tjedna uz novi u7qf;
2 tjedna sam pokusava nastimat sliku...boju i svjetlost nikako ustimat...valjda ovisi o materijalu koji se vrti trenutno
(neki sadrzaj je pretaman i ne vide se detalji a neki sadrzaj presvjetal, neki sadrzaj izgleda dosta blijedo a neki prezasicen bojama).
upscaling je los
motion je jako los
na panelu se primjeti DSE
vidaa sistem je solidno brz međutim na storeu nema apsolutno niceg
kut gledanja je jednako los ko na TN panelu (crna prelazi u sivu a boje blijede)
na rubovima ekrana se primjeti jaca svjetlost
zvuk iz zvucnika je ok, cuo sam i puno gore
HDR je meni osobno katastrofa...uzasno neprirodna slika
nema "brzi meni"....primjer; za navigat do sleep timera treba stiskat tipke valjda 15 puta (bivsa jvc/vestel jeftinjara je imala brzi meni)
uređivanje liste kanala je uzas...bivsa turska jeftinjara je imala 800 puta bolje rjesenje
Ono sta izgleda super su promo materijali za koje ja mislim da izgledaju super na bilo cemu....poput;
https://www.youtube.com/watch?v=njX2bu-_Vw4
Da me itko pita dal bi preporucio ovaj tv reka bi - ne!
Da me itko pita sta drugo kupit za 3500kn reka bi - ne znam.
Dugo sam razmislja o kupovini lg c11 ali;
znam jako dugo igrat (arpg) igre koje imaju UI elemente koji su stalno na istom mjestu
tv mi je inace upaljen stalno jer sam navika da mi nešto šuška utiho iako tv u stvari ne gledam...OLED nije za mene...
Isto tako, dugo sam razmislja o kupovini jedne od lg nano cell (IPS) telki ali vec godinama imam ips monitor i znam kako to izgleda u mraku.
Na kraju sam jednostavno odlucija ne potrosit puno love na tv nego pricekat i vidit sta ce bit za koju godinu dostupno (bolji oled paneli na koje ce standardno bit ukljucena gara na burn-in, samsung hibrid qd-oled itd)