Meni je oaobno momentalno Hisense best buy. Osim kad ae ubode neki od jačeg trojca na akciji. Brz OS, slika je doslovno koliko platis toliko dobiješ ali manje nego kod ostalih, Vidaa je ultra brz i smooth, ukljucujuci netflix i youtube, zvuk je iznenađujuće dobar,i mogočnosti podešavanja su dobre. Dvbt2 mi je odlican i brz. Automatsko prepoznavanje i prikaz uređaja i rezolucije na HDMI utorima radi instant i nudi šaltanje pritiskom na tipku čim upalis neki uređaj nor PS4. Responzivnost daljinskog je instant. Mana im je appstore na vidaa storeu, jednostavno je SUH. I mana im je ne baš super osvjetljenje panela na jeftinijim modelima. 1-2cm ruba je više osvjetljen kao da je osvjetljenje jace na rubovima kad npr gledas malo stariji film. Ali zato takav 55 kosta 2500kn. Što se jačih modela s oledom i slicno tiče nisam imao priliku duže isprobat jer imam panasonic i samsung, ali sam vidio u elipsu oled hisense i slika je bila odlična. Ako se ne bude kvario i ako bude zadrzao bang for the buck mislim da ce biti dobar odabir. Starci imaju 55A7100F godinu i pol i radi kao sat po cijele dane za 2500kn. Da ga ne ureknem

Što se modela s androidom tiče, mislim da je prerano da se bas nesto ozbiljnije napise. Ema ga nema puno ljudi em ga nemaju dugo. Mozda i sve padne u vodu i postanu bezveze.