View Single Post
Staro 02.12.2021., 19:47   #2931
0v3rl0rd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2012
Obzirom da GMMK ima RGB, da li te tipke odgovaraju ili ne, tj. da li je poznato da li propuštaju svjetlost?
Da li one uopće odgovaraju za tu tipkovnicu - mislim na GMMK Regular, obična, ne Pro? Ne znam baš na što trebam paziti što se tiče dimenzija keycaps-a. Da li postoje neki standardi veličine, prihvata ili što, pojma nemam... Znam samo da bi mi bila odlična kombinacija GMMK regular + red switchevi + HR znakovlje. To kad bih nekako uspio ubosti, hjoj kamo sreće

Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Govorim kao korisnik koji tipka na slijepo bez gledanja u tipke. Meni osobno ANSI layout para živce i ne mogu ga progutati ni pod razno (osim ako samo ne udaram po wasd tipkama). To sam otkrio nakon 3 tipkovnice s ansi layoutom, nema ih više...
Osim ako se ne bacaš u programere i imaš uzročno posljedično uključenu englesku tipkovnicu (jelte lakše je programirat s njom) topla preporuka uzeti iso. Jbg ipak si na balkanu.
p.s. Otkrio zanimljivu igru za one koji vole tipkanje. Typing of the dead, grafika loša (prebačeno sa sega dreamcast ako se ne varam), ali zabavna (meni).
Pa, programiranje mi je jedan od hobija - nije to nešto čime se svakodnevno bavim, ali da, povremeno se bavim i time (html, css, php, java, python, sql).
Da li ti znaš možda gdje nabaviti HR caps-e za mehaničke tipkovnice? Ili možda postoji koja alternativa...?

A ako i uzmem GMMK ISO, onda što im je bolje uzeti, UK ili DE layout?
0v3rl0rd je offline   Reply With Quote