View Single Post
Staro 01.12.2021., 14:48   #3768
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ima li netko informaciju drito iz rukava, gdje se u ZG/HR mogu kupiti zidne tapete, da imitiraju kulturu drveta, ala magagonij, zlatni orah, palisander, znaci nesto plemenito tamnije?

Navedenih folija za ravne podloge, ima na bacanje, te su neke prekrasne, bas kakve trebam, ali za zid postoji samo epidemija koja se zove fototapete.

Fototapete su uzele toliko maha, da je lakse naci poster velicine igralista s bilo kojim motivom/slikom, nego jedostavnu stvar kao sto je ova

Dobio sam svakakve firme, prelistao, ali sve se svodi na foto price i slaganje. Zanima me profi ljepilo za zid, nikakve samoljepivosti. Ili da su barem od proizvodjaca deklarirane da mogu na zidne povrsine.

Ako netko zna, bio bih jako zahvalan.

...
Nisam vidio ovo pa mozda malo kasnim. Inace radim fototapete i konkretno imamo glatke ili hrapave(canvas) sve su iste kad gledas iz daljega ali hrapava je na dodir kao slikarsko platno, cijena nije bas mala (cca 250-400kn m2). Ako gledas neke firme po zagrebu savjet je da pitas dali rade na "Mactac WW Canvas" negdje je jos dodatno nazvan "Decomurall" definitno najace ljepilo sto sam do sada vidio na naljepnicama. Kad radim svijetlece reklame zaljepim trakice od toga da mi se kablovi od ledica ne pojave ispred svijetla.

https://www.mactacgraphics.eu/en/product/ww-canvas

Ono di sam dozivio jedino problema je kad se radi preklop folija ako je full nanos crne zna se nakon nekog vremena malo odljepiti, samo se malo ufenira i dura opet dalje.

Klasicne tapete tesko da ces vise naci u tolikom izboru, danas se to sve svodi na jumbo plakate i papir koji se zove "blue back" i to je uzasan materijal nevrijedi ni te male pare koje naplate.

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote