Citiraj:
Autor brodjo
@PR3DA70R jesi probao CinemaHD? Ja ga koristim u kombinaciji sa Real debrid i od kad sam to otkrio na taj nacin gledamo sve osim netflixa (iako i sve sa netflixa sve bude tamo). Free linkovi ti se prikažu bijelom bojom, real-debrid linkovi budu zuti i niti na jednom od njih nisam imao do sad bilo kakav buffering i slicne pizdarije.
Takodjer za dosta stvari budu i 4K linkovi od 15ak do 40-50 GB, DTS zvuk i slicno (nisam testirao koliko to stvarno dobro radi jer imam obican TV bez ikakvih specijalnih zvucnika, mozda netko drugi moze potvrditi).
|
Nikad čuo.

Ima aplikacija na storeu ili? Nisam blizu TV-a trenutno.
Ja si sve inače iz kućne kolekcije sa kompa preko Plexa reproduciram. A što ima na Netflixu idem preko Netflixa.
Citiraj:
Autor quazar912
to ti je tak kod svih boxova (probao 3 različita) ...
Fire je opet loš zbog okljaštrenosti priključaka, a i zna bufferat kad je 4K u pitanju. ali je nadmašio sve po pitanju kompliciranosti za kućnu mrežu i KODI podešavanja
ja sam to riješio kupovinom pravog streamera za kućne mreže (online streamnig ne koristim)
|
A da? Fire TV 4K ili Max?
Kakav router imaš, spajaš se na 2.4 ili 5GHz WiFi?
Trenutno samo FullHD vrtim jer nemam 4K TV. Planiram si uzet neki jači router koji podržava i WiFi 6 nakon što si nabavim 4K televiziju pa očekujem da će valjda sve radit bez greške. Nadam se.