Neki dan sam je kupio, iako sam je prošao dva dana prije izlaska (tester key) na minimum req kompu, bez problema i bugova.
Sad je igram na malo boljem kompu, problema nemam nikakvih, osim onih sa performansama.
Koje god postavke stavio, vrti se 30-50 FPS-a.
Igram na 60hz TV-u, 1080p, pa mi ni ne treba više FPS-a, a za mene 30+ je genijalno, jer sam generacija "gamera" kada smo bili sretni da crack je ispravan, i da "vrti" igru, pa makar bilo 15 FPSa (KOTOR 1 i San Andreas sam prošao na 15-20), i bez obzira što neke igre vrtim na 100+, i dalje nisam se razmazio i dovoljno mi je 30+.
Main story cca 30 sati, side questovi nisu baš vrijedni pažnje, tako da u ovih 30 sati igre ubrajam i par sporednih misija, pošto ih nisam doživljavao i trudio se izbjegavati, jer nisu ni bilzu kvaliteti CDPR koju smo iskusili u Witcheru.
Sad malo po malo igram koliko stignem (paralelno sam kupio i RDR2, pa malo i njega mrcvarim), i fokusirat ću se na side questove.
p.s. ni glavna priča nije neka sreća, mada nije loša.
EDIT:
Witcher 3 je bio u katastrofalnom stanju po izlasku, daleko gorem od C2077, pa eto, godinama kasnije slovi za najbolju igru. Možda CDPR isto izvede sa ovim čudom, još bolje, uz nekakvu ekspanziju.