View Single Post
Staro 29.11.2021., 13:43   #1267
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Neki dan sam je kupio, iako sam je prošao dva dana prije izlaska (tester key) na minimum req kompu, bez problema i bugova.

Sad je igram na malo boljem kompu, problema nemam nikakvih, osim onih sa performansama.
Koje god postavke stavio, vrti se 30-50 FPS-a.
Igram na 60hz TV-u, 1080p, pa mi ni ne treba više FPS-a, a za mene 30+ je genijalno, jer sam generacija "gamera" kada smo bili sretni da crack je ispravan, i da "vrti" igru, pa makar bilo 15 FPSa (KOTOR 1 i San Andreas sam prošao na 15-20), i bez obzira što neke igre vrtim na 100+, i dalje nisam se razmazio i dovoljno mi je 30+.

Main story cca 30 sati, side questovi nisu baš vrijedni pažnje, tako da u ovih 30 sati igre ubrajam i par sporednih misija, pošto ih nisam doživljavao i trudio se izbjegavati, jer nisu ni bilzu kvaliteti CDPR koju smo iskusili u Witcheru.

Sad malo po malo igram koliko stignem (paralelno sam kupio i RDR2, pa malo i njega mrcvarim), i fokusirat ću se na side questove.

p.s. ni glavna priča nije neka sreća, mada nije loša.

EDIT:
Witcher 3 je bio u katastrofalnom stanju po izlasku, daleko gorem od C2077, pa eto, godinama kasnije slovi za najbolju igru. Možda CDPR isto izvede sa ovim čudom, još bolje, uz nekakvu ekspanziju.

Zadnje izmijenjeno od: DoxyTheCroat. 29.11.2021. u 15:10.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote