View Single Post
Staro 25.11.2021., 15:07   #1
lujito
Premium
Moj komp

lujito's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Samoisključivanje Wireles mreže

Pozdrav svima,

već se 3 dana borim sa ovim problemom na starijem laptopu na kojeg sam friško instalirao Windows 7.

Radi se o ASUS K50C, a problem se javlja sa svakim restartom/gašenjem laptopa. Prilikom paljenja isključi se Wifi mreža i moram kombinacijom tipki FN i F2 je sa svakim paljenjem računala pokretatiti. Vidim da radi po lampici koja zasvijetli tek kada je ručno upalim i tada mi se spoji na wifi mrežu. Nakon pokretanja, radi uredno i nemam više problema do novog restarta ili gašenja.

Googlam i tražim rješenja već 3 dana i već sam pokušao ove klasične savjete kao što su:

- odčekirati opciju Allow the computer to turn of this device to save power unutar Power Management opcije Wifi controllera

- onemogućio sam Power saving opciju i postavio High performance (Maximum Performance)

- Skinuo sam i ažurirao driver na zadnju dostupnu verziju za Windows 7 - radi se o Atheros driveru AR9285

- Ažuririo sam BIOS, te ga pretresao BIOS uzduž i poprijeko da nađem unutar njega opciju gdje je možda WIFI na disable, al togu u BIOS-u nema.

Ima li još netko kakvu ideju što napraviti?

Hvala
lujito je offline   Reply With Quote