View Single Post
Staro 22.11.2021., 20:28   #9888
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor James Dean Pregled postova
hahha baš ste zgodni. Još bi to i napravio da znam da će to riješit stvar ali neće. A između ostalog nisam kupio mob, flagship da bi nakon svakog updatea radio factory reset te sve ponovno namještao, to je za decu koji se vole igrat sa takvim stvarima, mene je to prošlo. Neka se za takve stvari pobrine proizvođač kao što i treba.

Ako su imali takve tester onda se ni ne čudim kaj je sve puno bugova.

btw. kad sam ga kupio napravio sam update i odmah fc. Nakon toga sam ga postavio i opet ima bugova koji se očito ne riješavaju već duže vrijeme.
Za djecu ili ne, nije to ništa novo u svijetu mobitela. Čak ni iPhone nije potpuno imun na takve stvari, al većinom se radi o iznimnim slučajevima a ne o pravilu. Jedan primjer iz osobnog iskustva, moj S10 je kupljen nov u 2.mj. 2017-te i došao je sa androidom 9, sad vrti a11 a kroz mjesec-dva će update na a12. Niti jednom nisam napravio FC a mob radi bez greške i bilo kakvih bugova. Kako to objašnjavaš? Uz sve to x puta sam "prčkao" po sistemu, disejblao razno razne appove/servise pomoću ADB-a itd. U ove skoro 3god. koliko ga imam nikad nisam primjetio neku grešku u softveru a primjetio bi sigurno da postoji...