View Single Post
Staro 22.11.2021., 08:03   #5768
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Točno ovo je bilo moje pitanje, samo je otišlo u krivom smjeru jer je svatko shvatio na drugi način
Ja sam ti pokušao objasniti zašto računalo radi brže s više RAM-a. Onda je Bubba počeo trolati, a ti si se uzjogunio kao da sam pisao psovke. I dalje cijelo vrijeme tvrdim da će računalo raditi brže, a ne da uopće neće raditi.
Inače, rasprava oko brzine rada već je bilo u threadu oko hardvera ili negdje vezano uz rendering, kolega Lewis je lijepo objasnio zašto ima mrcinu od računala - kad si pod nekim ugovornim rokovima svaka minuta je važna. Jednako kao što je to nekad važno i meni. Za onaj udžbenik koji sam spomenuo, bio mi je rok od 10 dana za izradu kompletnog udžbenika, uključujući i korekturu koja se prolazi s autorom knjige. To sam ti napisao da se na laptopu s 4 Gb memorije vuklo kao crknuta glista, na računalu s 16 Gb je sve letilo. I kada sam radio korekturu s autorom, ispalo je da sam zbog sporog računala skoro za 1 dan prešao rok. Tiskara čeka, naručitelj pita je li sve gotovo, a ti se znojiš dok Indesign prebacuje stranice kao da pretovaruje cement.

Nego, kako izgleda novi battery gauge u Windows 11? Jel se to samo meni čini ili je Thinkpad ostao bez prepoznatljivog zelenog piktograma?
Sinac je offline   Reply With Quote