View Single Post
Staro 21.11.2021., 14:24   #4989
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Ne fali mi ništa, i drago mi je da sam prešao sa androida na iOS... dok sam bio mlađi mi je bilo fora sve podešavati svaki put kad kupim novi mobitel ili izađe nova vezija softwrea, odnosno bilo mi je zabavno čačkati po postavkama. Sad mi je glavna prednost iOS-a to što kad promijenim mobitel imam za 10-15 min sve isto na novom mobitelu. npr... imam stari iPhone 7, koji mogu upogonitit za doslovno 10-15min ako mi se nešto desi sa novim (pokvari se, ukradu ga i slično)

Gboard - ne koristim

Google Photos - radi savršeno, ali sam ga prestao koristiti kad sam skužio da iCloud 50gb košta 7,99kn

Chrome - ne koristim, osim na PC-u, korisim Safari koji radi odlično i u iOS se zarazliku od androida može instalirat ADBlock+, tako da ne koristim ni VPN osim NordVPN-a kojeg korisitim radi drugih razloga. na PC-u imam chrome plugin iCloud passwords, tako da preko njega imam sinhronizirane passworde chrome - iCloud, tako da te passworde na iPhoneu mogu korisititi i za aplikacije

Youtube/Vanced - nema alternative, imam sharean youtube premium sa par prijatelja

Kontakte i kalendar držim na gmail-u, povuče ih bez problema Tek nedavno sam prestao koristiti gmail i gcalendar app-ove i prešao na ugrađene apple-ove, nije mi trebalo puno da se navikenem, a iOS integrirani search funkcionira savršeno.

Whatsapp transfer sam napravio preko aplikacije koju je preporučio i Ivan - DrFone, prošlo je polubezbolno

Kopiranje fotografija radi bez problema, ja osobno ne spajam mobitel sa PC-em, nego imam instaliran iCloud i skidam preko njega. Jedino apple gura heic koji baš nije prepopularan format.

Bežučno punjenje sa drugim proizvođačima funkcionira normalno. Za one koji nemaju standardno ugrađen punjač, ja sam si nedavno kupio Spigen OneTap Pro punjač, genijalna stvar i moja topla preporuka svima koji su dosta u autu.

samo nadopuna za youtue, imas youtube++ koji radi isto sto i Vanced, ali sam platio yt premium family za 15kn mjesecno pa ne koristim to vise.
Ne treba biti jailbrekan iphone za youtube++
RainZG je offline   Reply With Quote