Citiraj:
Autor RimtuTiTuki
Skužio sam, to je i meni najviše falilo od sam sa androida prešao na iPohone…
|
Još nešto ti fali?
Sve intenzivnije razmišljam o prelasku, meni je stvar što nema malih mobitela dobre kamere osim 13 mini, inače ne bi. Zadnji mobiteli koje sam intenzivno koristio su LG G6 i SGS7, pokušao ozbiljno sa S20 Fe, p40 pro i pixel 6 no ne mogu provariti veličinu i težinu nikako.
Nisam zahtjevan korisnik, pola sata poziva, sat dva surfanja i poruka u vrh glave i po onome što sam čitao baterija bi me trebala zadovoljiti.
Od aplikacija koje su mi must have je Gboard, po onome što vidim može na iOS.
Google photos također, to vjerujem da radi uredno. Chrome isto tako? Oglase blokiram u Androidu na način da u postavkama privatnog dns-a stavim "dns.adguard.com" hoće li to funkcionirati i ovdje tako?
Koja je alternativa za YT vanced bez reklama, nije mi to must have jer većinu YT gledam na tabletu ali eto da znam.
Kontakte će povući sa Google računa bez problema? Za backup WA poruka me nije briga. Ono što nisam skužio je to što ste nekoliko puta pričali ovdje o spajanju na PC, kopiranju fotografija i videa na njega. Kako to radi, normalno ili ima zavrzlame? Znači sa mobitela na PC, ne obratno.
A da nije premalo pitanja evo još jedno, nisam skužio kako radi bežično punjenje, mora li se imati njihov punjač? U autu imam tvornički ugrađen QI punjač, s drugim uređajima nisam imao problema.