Citiraj:
Autor mann
Ako će ti kupac poslati novce kao friend onda ne gubis ništa. Ako će ti poslati "obično" onda mu reci neka ti pošalje tako da on plati sve naknade I da tebi treba sjesti 500eur.
Sto se tiče novaca, kada ti novci sjednu PayPal ima buyer protection. Moraš poslati s trackingom, po mogućnosti gls ili slicno te unutar PayPala dodati tracking. Gls je integriran unutra pa ti PayPal ima import statusa.
On ti ne moze povući novce nazad ali se može žaliti PayPalu da je uredjaj ili nešto treće pokvaren, došao razbijen ili slicno. Tada ti ga mora vratiti nazad pa se onda da PayPal-om dogovarate oko refunda.
Sent using Tapatalk
|
Pozdrav, zahvaljujem da detaljnom odgovoru i savjetima.
Ako mogu tu pitati, jer generalno previše će me to ispasti para,
Uglavnom, za navedenu stvar tražim 500EuR i kupac mi je ponudio uplatu preko PP, meni je PP u USD i vezan uz tekući VISA PBZ.
Također kada sam upisao podatke na GLS za slanje u UK, ispadne oko 400kn slanje paketa do 1kg.
s tim da se i malo bojim da se nešto s paketom ne dogodi i da frajer traži povrat itd. malo mi je riskantno to sve... a najviše jer ću od svojih 500eur kad se sve oduzme dobiti 400+ eur.
hvala
lp