Tema: PayPal
View Single Post
Staro 20.11.2021., 19:09   #3268
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
Pozdrav, imam priliku prodati nešto za 500eur, i covjek mi je ponudio uplatu preko paypala.
Pay pal mi je povezan sa mojom Visa karticom..međutim ukoliko mi se uplati 500eur koliko cca gubim kod prijenosa i konverzije jer mi je Visa u kunama..
Takoder me zanima koliko je to sigurna prodaja? Ja posaljem paket tek kad vidim sredstva na PP i da li postoji opcija da kupac povuce novce? Na sto bi trebao pripaziti da sve prode ok!?

Hvala
Ako će ti kupac poslati novce kao friend onda ne gubis ništa. Ako će ti poslati "obično" onda mu reci neka ti pošalje tako da on plati sve naknade I da tebi treba sjesti 500eur.

Sto se tiče novaca, kada ti novci sjednu PayPal ima buyer protection. Moraš poslati s trackingom, po mogućnosti gls ili slicno te unutar PayPala dodati tracking. Gls je integriran unutra pa ti PayPal ima import statusa.

On ti ne moze povući novce nazad ali se može žaliti PayPalu da je uredjaj ili nešto treće pokvaren, došao razbijen ili slicno. Tada ti ga mora vratiti nazad pa se onda da PayPal-om dogovarate oko refunda.

Sent using Tapatalk
mann je offline   Reply With Quote