View Single Post
Staro 19.11.2021., 19:13   #748
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Sophoslab je imao dostupno jučer ili prekjučer, ali za nekih 5.800kn...
Uf to je baš previše, nije mi hića, smatram i ove prisilne bundleove preksupe (ovo po 4800 za 2-3 igre koje se na njušci prodaju za kikiriki), a onda još 1000kn iznad toga...ne fala. Na kraju je debelo najbolje prošla ekipa koja je prednaručila za 3800kn disk verziju i bok. Poslje kupiš sam što ti paše.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Prošao Guardians of the Galaxy na HARD.

Meni najgora, najdosadnija, najbugovitija i igrica s naslabijom grafikom koju sam igrao na PS-u.

Toliko smeće od igre nisam igrao već godinama. Trči 3 minute, pa velika okrugla prostorija gdje je fight, pa trči 3 minute, pa opet fight...

Bugova ko u priči, to se propada kroz zemlju, stucka u meniju, ekipa stane na sredini puta i ne miče se, ako nisam morao "Load from last checkpoint" barem 10-15 puta da bi mogao proći igricu nisam ništa (namjerno sam napisao igrica a ne igra).

Perkovi useless, ability kod likova nisam koristio ni jedan osim defaultni, ponovo useless.
Skinovi, varijacije na temu, bez imalo mašte.

I zamjena riječi Fucking s riječi Flarking... Nemam riječi da objasnim kako me to smetalo.

Jedino što ima nekakvog smisla u toj igri je soundtrack, zajebancija i sama priča, ostalo, ništa.

Grafika je na razini PS3 na momente. Tko god je dao zeleno svijetlo da ta igra ide van (s obzirom na broj bugova), treba dobiti odmah otkaz.

A testeri i QA-evi, tražiti posao u lokalnim trgovinama voća i povrća.

Prošao sam ju samo zato što sam ju platio 300+kn i bilo mi je žao bačenih novaca.
A igra u recenzijama dosta nahvaljena, ne sjećam se da je baš bilo spominjana da je jako bugovita i repetitivna...ah, tolko o recenzentima...

@Ostali: fala na podsjetniku da je ps+ na akciji na store, pošto nemam ni zabu ni otp. Produžim uvijek na ovakvim akcijama pa pičim sa 2023 na 2024.