Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.11.2021., 19:52   #57779
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Vi uopce ne razumijete temu. Dozvola voznje zimi s ljetnima ustvari dozvoljava imbecilima da budu jos veci imbecili i prijete sigurnosti u prometu a samim time i mojoj djeci u autu na kojem su zimske sa lancima u gepeku i opremom za skidanje leda i snijega sa stakala itd. Nemojte mi pricati kako je to nemoguce jer svaki put kad idem na put vidim gro imbecila koji npr blokiraju tunel na svetom roku jer klizu okomito po zaledenoj mokroj cesti a s druge strane ceka autobus i eto čepa. Ponekad je idiot s PU regom,ponekad sa ZG, ponekad sa ST. I da , nisam to dozivio jednom. Podneblje gdje zivis je nebitno, bitno da jednom moras otici negdje u HR gdje je hladnije i vec si opasan s ljetnim. Dzaba ti je "procjena" pametnih kad je nase podneblje puno idiota. A znamo da idiote ne mozes nauciti nicemu osim napraviti obavezan zakon i nabiti kazne i tolike da mozes zavrsiti u zatvoru. Jebe se meni ako neka budala izleti s ceste i padne u provaliju jer je imao ljetne, mene zanima sigurnost ostalih sudionika ukljucujuci mene. Sve ostale price me uopce ne zanimaju. Idemo dalje s temom.

Zna li netko dobro groblje Citroena /Peugeota? Trebaju mi neke plastike za Citroena, a Autoservis Damir u Zgu se ne javlja na niti jedan broj. Zna li netko radi li on i dalje?
spawn je offline   Reply With Quote