View Single Post
Staro 18.11.2021., 19:29   #4123
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Moji dojmovi vezani za TCL TS5010 soundbar zasad su podijeljeni... Prva stvar sto me neugodno iznenadila je nedostatak HDMI utora. Postoji optički ulaz, standardni 3.5mm jack i usb utor za direktno slušanje muzike sa sticka... U paketu dođe i neki mali kabel sa IC recieverom na jednom kraju koji služi da bi "presreo" komande sa daljinca od tv-a i na taj način eliminira potrebu za 2 daljinska... TLDR, nisam ga uspio upogoniti. Soundbar je zasad spojen preko običnog aux kabela sa 3.5mm jackom. Zvuk je naravno neusporedivo bolji/puniji od onog koji dolazi iz tv-a, no ne može se fino tunirati - kao što bi mogao da ima HDMI . Na malom daljincu postoje 3 preseta od kojih svi imaju prenaglašen bas. Još jedan problem je što je minimalan volume preglasan - doslovno i gradacija glasnoće je gruba. Sreća pa imam na tv-u opciju "Night volume" (ili nešto slično) pa tako smanjim zvuk na prihvatljivu razinu u kasnim satima... Dobra stvar je što se moze montirati na zid ali to nije ništa neuobičajeno. Sve u svemu da ima HDMI i da se zvuk može bolje kontrolirati dojam bi bio jako dobar. Zvuk nije loš ali definitivno nedostaje kontrole. Sutra ću ga spojiti preko optičkog kabela pa cu viditi jel mogu mijenjati kakve opcije za zvuk...