Citiraj:
Autor Tumor
|
Hahaha, možda smo nekog tu inspirirali, a možda ih samo živciraju ti lanci u gepeku koliko su i mene (dok sam ih imao, zajedno s ljetnim gumama... ) lanci u gepeku su ko orbitrek koji služi ko vješalica za veš.
Citiraj:
Autor zalman1
Sranje od članka...
Ajmo onda ići i korak dalje i donijeti zakon koje točne gume treba kupiti, jer šta uopće znači "zimska guma", to je jako širok pojam i na tržištu se može naći gomila škarta koje se prodaju pod zimske, a ne vrijedi ničemu.
Gledao sam neke testove po hladnom i mokrom vremenu na kojima su bolje rezultate postizale kvalitetne ljetne gume od prosječnih/loših zimskih.
Također, u južnom dijelu hrvatske ni nema jakih zima pa ne znam zašto bi se njih tjeralo na kupovinu zimskih guma.
Zbog njih je ovaj trenutni zakon jako dobar, a i za sve koji se jako malo voze.
Ako nekog siliš da kupuje gume, kupit će najveće smeće po 250 kn samo da bude legalan, onaj tko brine o svojoj sigurnosti staviti će zimske gume bez obzira na zakon i kupiti će ipak neki renomirani brend.
|
Članak je loš jer se tu ograničio na zimske gume, zašto netko ne bi mogao kupiti cjelogodišnje?
I slažem se da netko tko živi na Hvaru vrlo vjerojatno ne treba zimske, pa ni cjelogodišnje gume. A još manje lance u gepeku