View Single Post
Staro 18.11.2021., 12:05   #5752
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Bubba, ti mene baš onako sitno prcaš na semantiku.
Ne prcam te na semantiku, prcam te na to sto, kako rekoh, elementarno ne razumijes kako prica funkcionira.

Citiraj:
Kako ćeš nazvati aplikacije iz koje prijeđeš s Alt+Tab u drugu aplikaciju? Ja ne znam kako ih drugačije nazvati nego aplikacije u backgroundu, grafički izraz za sortiranje objekata na dokumentu. Nisu minimizirane, nisu ugašene. Aplikacija može biti i dalje aktivna u backgroundu i nemoj me j*bat s takvim stvarima.
U pravu si, aplikacija je u backgroundu.

Ono gdje se nalazi tvoja deluzija je cinjenica da tim cinom automatski aktiviras swap. Podsjecas me na klince koji su sredinom '90. kada su igre pocele dobivati progress bar loadere bili uvjereni da, ovisno o orijentaciji loadera, drzeci pritisnutu strelicu gore/lijevo ubrzavaju taj load.

Tako otprilike izgleda i tvoje objasnjavanje necega sto jednostavno, najblaze receno, nije tako.

Citiraj:
Zato te moli, daj meni priglupom i nepismenom objasni čemu točno služi swap fajl, jer eto, sve informacije s weba su netočne, samo ti znaš točnu definiciju i namjenu.
Ja ti nigdje nisam rekao da si priglup i nepismen, jer da sam to mislio, tako bih i napisao. A uopce ne mislim jer nemam razloga misliti ni da si glup, ni da si nepismen. Stovise, pismen ocito jesi, jer citas krive reference.

Ti si, s druge strane, neuk na ovom polju. Sto je OK, cak i ako ne zelis nauciti. Ono gdje nastaje problem jest sto tako neuk imas ekspoze krivih cinjenica i potpunog nerazumijevanja sustine problematike o kojoj pises. A to te cini opasnim kako za sebe, tako i za druge koji bi se eventualno poveli tvojom mislju. Upravo zato sam i reagirao.

Vec sam i u ovom threadu objasnio gdje grijesis, a imas jos nekoliko mojih swap-related postova po forumu. Za vise detalja, odaberi OS koji te zanima, a ako su to Windowsi, imas sjajnu seriju Windows Internals knjiga a nakon toga za detalje imas https://channel9.msdn.com/

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote