View Single Post
Staro 17.11.2021., 22:26   #811
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Na sluzbenom webu ili na aliju?
Na službenom shelly.cloud, ali sam se na čekao kao da je sa ali exa, mjesec dana tocno. Hrvatski dostavi u sekund ali nezz jel. imaju black firday. Pitajte ih super su komunikativni

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Izbaciti stare termostate (trenutno nisu ni montirani nego vise sa strane dok ne dođe Shelly) i automatizirati proces (da se pale kad temp padne ili vlaga naraste) + ako button funkcionira kako mislim da funkcionira, da se na 1 klik upali na sat vremena, na 2 klika na 2 ili 3 sata.. (neovisno o senzorima)

Jeli ovo kombinacija koja mi treba? Ne mogu naci senzor za vlagu :/

Pricekat cu crni petak
Ne znam bas da ce ti grijanje smanjit vlagu u prostoriji, ali saznat ces sa senzorima . Za vlagu ja koristim Shelly H&T
ali na 1PM mozes spojiti DHT22 senzor, umjesto tih DS18B.jedina je caka da na jedan shelly mozes spojit samo jedan DHT22 a mozes 3 ta samo za temperaturu.

Isto tako ako ti ne treba potrosnja struje puno bolja opcija je Shelly 1 jer ima "Dry Contact" znaci odvojen je input i output od ostatka sklopa, manja sansa za kvar i gresku.

E sad za to klikavanje nezz kako ali mislim da se moze sa malo tinkeringa, treba proucit API da je 1 klik sat 2 dva sata i sl.

Isto tako ostavi stare termostate kao failsafe, moja preporuka.
OuttaControl je offline   Reply With Quote