View Single Post
Staro 17.11.2021., 00:54   #4105
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova
Ako si već zapea za taj baš mi je naročito zbog tebe žao što ga nisi uhvatio prvi put kad je bilo na boljoj akciji. Za Neo 2 (369€) sam danas ujutro vidio da mu je pala cijena, spominjalo se na hotukdeals. Čitao sam malo o njemu ujutro i u komentarima na gsmareni kažu da mu kamera nije nešto.

update: mislim da ovi u komentaru uspoređuju ugrubo specifikacije kamera, u testu u praksi se kamera nije uopće pokazala loša

Uglavnom i sa ovim malim popustićem sad mogu reći da je nakon svih ovih godina ovaj achievement napokon otključan
Haha sjetio si se, jep napokon sam sebi nešto uzeo Poziv za pivu i dalje vridi kad budes u blizini

Kamera mi je toliko bitna da bi volio da je bez prednje a zadnja može jedna okej, da uslika stakod. A sta se nea2 tice, ja sam tražio i nisam ga nasao ali i 450 eur za 256gb verziju mi je mnogo iako je ova 128 cijena skroz prihvatljiva. Al na OP 5t mi je pukao ekran, treba mi nesto novo pod hitno a neko vrijeme gledam ovog. Zenfone 8 je bio konkurencija ali 65w mi je bitna stavka a i zenfone ima rupu ko in ovaj. Cekam da under screen kamera postane "in'
Citiraj:
Autor Zaggy111 Pregled postova
Zašto taj Master spram a52s koji je kod nas na njuski oko 2000kn?

Ako netko zna da je nešto dobro na akciji na Mediamarktu ili Conradu u Austriji javite, sutra prolazim.
Ne mogu smislit Samsung nacrtan
Ali da, bolji mobitel za manje para iako je meni 65w punjenje jedna od core funkcija, neupitno da je best buy mobitel trenutno
OuttaControl je offline   Reply With Quote