Citiraj:
Autor Old.machine
Ako si već zapea za taj baš mi je naročito zbog tebe žao što ga nisi uhvatio prvi put kad je bilo na boljoj akciji. Za Neo 2 (369€) sam danas ujutro vidio da mu je pala cijena, spominjalo se na hotukdeals. Čitao sam malo o njemu ujutro i u komentarima na gsmareni kažu da mu kamera nije nešto.
update: mislim da ovi u komentaru uspoređuju ugrubo specifikacije kamera, u testu u praksi se kamera nije uopće pokazala loša
Uglavnom i sa ovim malim popustićem sad mogu reći da je nakon svih ovih godina ovaj achievement napokon otključan 
|
Haha sjetio si se, jep napokon sam sebi nešto uzeo

Poziv za pivu i dalje vridi kad budes u blizini
Kamera mi je toliko bitna da bi volio da je bez prednje a zadnja može jedna okej, da uslika stakod. A sta se nea2 tice, ja sam tražio i nisam ga nasao ali i 450 eur za 256gb verziju mi je mnogo iako je ova 128 cijena skroz prihvatljiva. Al na OP 5t mi je pukao ekran, treba mi nesto novo pod hitno a neko vrijeme gledam ovog. Zenfone 8 je bio konkurencija ali 65w mi je bitna stavka a i zenfone ima rupu ko in ovaj. Cekam da under screen kamera postane "in'
Citiraj:
Autor Zaggy111
Zašto taj Master spram a52s koji je kod nas na njuski oko 2000kn?
Ako netko zna da je nešto dobro na akciji na Mediamarktu ili Conradu u Austriji javite, sutra prolazim.
|
Ne mogu smislit Samsung nacrtan
Ali da, bolji mobitel za manje para iako je meni 65w punjenje jedna od core funkcija, neupitno da je best buy mobitel trenutno