Citiraj:
Autor kasko
Moze preporuka kvalitetnih animea, nekako sam se zasitio "real life" serija... Blue spirit?
Sent from my GM1917 using Tapatalk
|
Ja svake godine nastojim ugurati barem jedan anime u raspored, za sada su me ovi oduševili:
Hellsing Ultimate - sukob tri strane, svaka sa svojim herojima. Jaako krvava završnica. Imaš dvije verzije serije, nemoj skiniti krivu, prava ima u nazivu Ultimate 8,5/10
Monster - Neurokirurg se sprema operirati nekog važnog političara kad mu tada dolazi dječak sa prostrijelnom ranom u glavi. Doktor zna da ako ga on ne operira da mali neće preživjeti. Kreće u spašavanje maloga ne znajući da je mali najveća psihopatčina 8,5/10
Death note - srednjoškolac pronalazi bilježnicu smrti, koje god ime upiše unutra taj umire od srčanog udara. Nakon što vidi što bilježnica može odluči osloboditi svijet od kriminalaca 9/10
Citiraj:
Autor Sn4k3
Inače Foundation mi je ok, iako se radnja malo sporo odvija. Imam osjećaj da će se sve zakuhati kako sezona prilazi kraju 
|
Fondacija nije loša, vidi se da je dosta uloženo u produkciju serije ali najviše mi dojam kvari priča sa onom crnkinjom na planetu, tu baš radnja djeluje jeftino. U 9 epizodi onaj twist izgleda kao da je ispao iz CW superherojskih serija.