View Single Post
Staro 17.11.2021., 00:46   #15126
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Moze preporuka kvalitetnih animea, nekako sam se zasitio "real life" serija... Blue spirit?

Sent from my GM1917 using Tapatalk
Ja svake godine nastojim ugurati barem jedan anime u raspored, za sada su me ovi oduševili:

Hellsing Ultimate - sukob tri strane, svaka sa svojim herojima. Jaako krvava završnica. Imaš dvije verzije serije, nemoj skiniti krivu, prava ima u nazivu Ultimate 8,5/10

Monster - Neurokirurg se sprema operirati nekog važnog političara kad mu tada dolazi dječak sa prostrijelnom ranom u glavi. Doktor zna da ako ga on ne operira da mali neće preživjeti. Kreće u spašavanje maloga ne znajući da je mali najveća psihopatčina 8,5/10

Death note - srednjoškolac pronalazi bilježnicu smrti, koje god ime upiše unutra taj umire od srčanog udara. Nakon što vidi što bilježnica može odluči osloboditi svijet od kriminalaca 9/10

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova

Inače Foundation mi je ok, iako se radnja malo sporo odvija. Imam osjećaj da će se sve zakuhati kako sezona prilazi kraju
Fondacija nije loša, vidi se da je dosta uloženo u produkciju serije ali najviše mi dojam kvari priča sa onom crnkinjom na planetu, tu baš radnja djeluje jeftino. U 9 epizodi onaj twist izgleda kao da je ispao iz CW superherojskih serija.

Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 17.11.2021. u 11:11. Razlog: gramatika
Old.machine je offline   Reply With Quote