View Single Post
Staro 16.11.2021., 18:21   #3546
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Stvaro ne znam od kuda ti podatak da većina rekreativaca ne radi čučanj i deadlift? Ja sam rekreativac i radim kao i dobar dio ekipe iz teretane koju srećem pošto idemo jelte ciklički u sličnim terminima. Jasno da ima ljudi koje ne rade navedeno ali većina nisu nikako.

Promijenio sam puno teretana pa primjetim sta ljudi rade, za kavez se vec skoro znam sa svim ljudima koji ga koriste

Citiraj:
Autor Ninja_Zg Pregled postova
Ma ak si ti sretan, samo rokaj, nove, lijepe tene su posebna radost

I zato im treba dati krivi savjet?

A bome sve vise i vise rekreativaca radi compoundse, bar vidim da se meni hrpa ljudi javlja za satove tehnike da ih naucim pravilnu tehniku.

Mozda ga sutra opere da hoce ganjat cucanj 200kg.

Da pokusam ilustrirat kak ovo izgleda iz moje perspektive u terminima ovog foruma.

Covjek dodje i kaze da hoce igrat WOW i treba mu graficka za to.
Pita koju da uzme.

Vi mu kazete da uzme GTX 1660, koja u ovom imaginarnom slucaju kosta otprilike isto kao i RTX 3080.
Nek ne uzima 3080 jer mu ne treba, igra samo WOW, ne postoji mogucnost da u buducnosti pozeli zaigrat nekaj drugo.

Jel ima smisla taj savjet?

Da mu date savjet "uzmi bilo koje tenisice koje vec imas i treniraj u njima", ok, ali savjet da KUPI NOVO bilo sta drugo osim najboljeg sto moze dobiti za svoj novac nema smisla.

Da se razumijemo- slazem se s tvojim savjetom i odabirom obuce, moj komentar je vise bio na onoga kojem si odgovorio i ono sto on podrazumijeva pod rekreativac. Dosta ljudi ide u teretanu onako casual i obuca im je modni dodatak u kojem ce se osjecati bolje, ako ne rade compounds na kojem ce itekako osjetiti razliku nije big deal. Ipak smo na forumu pcekspert ne teretana.

Usporedba ti malo ne lezi, vise je kao da ja savjetujem frendu da kupi fractal f5, super hladjenje tiho itd itd a on za isti novac zeli kupiti crveno koje svijetli. Nije ni ova bas najbolja jer nas vecina ionako ima vise pari patika, sutra kupis druge.

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 16.11.2021. u 18:27.
The_Void je offline   Reply With Quote