View Single Post
Staro 15.11.2021., 21:52   #5726
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Vratio ja T470p na W10 Pro WS. Otkrio sam da mogu JetBrainsovim alatima izgadjati kao target WSL2 kontejner. Ne treba mi vise.

Dokurčilo mi to da je pola GUI-ja na Linuxima neiskoristivo. Primarno kvalitetan multimonitor support (da, Žitomire, opusti se i postedi me drame, znam i ja da ce prikazati sliku na svim monitorima... mozda, ali to je daleko od kvalitetnog multimonitor suporta, a druga galaksija od out of the box rjesenja jer za druge stvarno nemam zivaca, vremena ni volje).

I sad naravno, opet drama s Display Portovima. Kada racunalo nije u "idleu", zapravo, kada micem mis ili pisem po tipkovnici, monitori se ne gase. Kada nema interakcije, svakih 15-45 sec, cak i na lock screenu, ugase se na par sekundi i vrate natrag.

To se, za divno cudo, na *nixu nije dogadjalo.

Sutra planiram kupiti neke gold plated kablove poškropljene bogojavljenskom vodicom i ovjerene od Dalaj Lame osobno, pa se nadam da ce pomoci.

Driveri su naravno najnoviji s Intel sitea, jednako je (ne)radilo s defaultnim koji su Windowsi siknuli. Mijenjao sam i refresh rate ali nije pomoglo.

Ima li jos netko kakvu ideju?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote