View Single Post
Staro 15.11.2021., 09:40   #1466
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Moguće, igra na sigurno.
Ali temperature su bile ipak previsoke i mislim da bi stražnje gume teško izdržale do kraja pa bi možda i Bottas bio drugi.
Ovo je Red Bull već probao u Mađarskoj 2019. pa su prošli kao McLaren 1998. na istoj stazi ��

Sent from my iPhone using Tapatalk
je, ali ipak nisu bile temp kao u madji, jucer tj. prekjucer su u sprintu(istina pod nizim temperaturama i manje goriva u tanku, ali i jacim pace-om) softovi odlicno odradili svih 24 kruga i bili bolji izbor od mediuma.

na prvom treningu max je sa mediumom radio full fuel load sim run i imao je odlican pace, mislim da se toga merc najvise plasio da u utrci ne dozvole rb da diktira tempo jer bi onda isli na 1 stop a ovi to ne bi mogli pratiti.

mislim da je rb napravio gresku i da su bili malo prekonzervativni pogotovo nakon sprint utrke gdje se vidjelo da merc odnosno ham jade sve pred sobom, trebali su ici na riskantniju strategiju, ako ne vec 1 stop(sto ih je merc natjerao da ne naprave) onda su trebali bar probati jos jedan stint odraditri an mediumu a ne na hardu.

lako je biti genaral ankon bitke , ali velim prekonzervatnovno je to sve ovaj vikend rb odradio, od sprinta gdje im je bar jedan od dva bolida trebao biti na softu, do utrke gdje su isto isgrali na sigurno

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 15.11.2021. u 09:48.
Gigi1 je offline