Citiraj:
Autor 1v@n
A nije ti zasmetalo Hamiltonovo sarkastično “ofcourse” kad su mu javili da neće biti kazni? 
Ono mijenjanje smjera sam ja shvatio kao provokaciju Hamiltonu (catch me if you can) jer tad nije bio u poziciji da napadne, pa nije bilo ni potrebe da se brani.
|
A zasto bi to smetalo ? Jel HAM napravio nesto mimo pravila kad je to reko?
tebi je isto taj komentar i nepostivanje pravila nakon toga "pozdravite mi sudce" ? Svaka cast ako ti je to jednako.
Jel tebe nije smetalo ovaj put kao se Max zalio na gume da nece izdrzat ? Kad se HAM zali onda bude uvijek sprdacina/prigovor kako se stalno zali na gume, sad kad s eMAX zali to je Ok to je onda sigurno tocno...
Maxu su sudci "oprostili" ovo izgurivanje koje je bilo (pustio je bolid na Hama ladno u zavoju i nije ostavio nista mjesta) ali drago mi je sto ga NISU kaznili premda je po nekim prijasnjim pravilima/tretmanu i to bilo za 5sec ili prepusti poziciju ali OK nek se trkaju, Max je zasluzio ove godien da sudjeluje do zadnje utrke u kontestu za prvaka i ove godine ima vece sasne/prednost.
Slusao sam Hornera kako se izmotava oko te situacije izgurivanja a vidi se da je izgrivanje namjerno i nije htio odgovorit na pitanje dali bi se on slozio sa time da je bilo obratno ali kao slaze se sa sudcima ovaj put da ih puste da se utrkuju, premda je to po meni bilo cisto laktarenje ali je proslo ovaj put

.
EDIT: Ono mjenjanje smjera nije bilo nista "catch me if you can" nego je to vec par godina proglaseno zabranjenim jer se smatra opasnim (bilo je sudara) i nema se tu sta shvatit na bilo koji drugi nacin nego krsenje pravila koje je uvedeno zbog tog nacina voznje koje je MAX prakticirao od prvih dana. Da nije bilo sanse i da nije HAM bio u DRSu nebi ni bilo crno-bijele zastave niti bi MAX tako krivudao da razbije zavjetrinu/tow tako da tu si 100% u krivu kako si ti to shvatio.