View Single Post
Staro 14.11.2021., 20:24   #4136
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Petljao sam po Cleartypeu čim sam ga dobio, ali ne mogu skužiti nekakvu razliku... Meni se to činilo samo da su u nekim opcijama fontovi podebljani, kao da su napola boldani, a u nekima da je font blijeđi. Jel to BGR matrice ili čega, ne znam...

Vidio sam brojke za input lag i odaziv, ali isto tako sam se zapitao da li je to bitna razlika ili good enough. Za moje potrebe je definitivno good enough i kontrast mi je bio važniji.

Uniformnost ekrana ovisi o primjerku, i istina je da ni moj nije savršen, to sam vidio čim je došao. Ali rekao sam, ok, ajmo vidjeti da li to stvara probleme u normalnoj upotrebi i nikad poslije mi nije palo na pamet da nešto nije u redu. Da gledam filmove, smetalo bi me, ali u normalnoj upotrebi i igrama stvarno nikad.

Isto sam mijenjao Della 2412 i mislio sam da je zbilja dobar monitor dok nisam počeo koristiti ovoga... Još mi je tu u sobi, ali nije bolji u niti jednom pogledu, nisam izgubio točno ništa Visina im je jednaka tako da se tu ništa ne gubi, samo se dobije bočna površina. Ali da, 16:10 je odličan i uzeo bi nešto u njemu da postoji.
Odinarius je offline   Reply With Quote