Citiraj:
Autor aski
Nije se baš činio u zavojima tako dobar, ali je na pravcu.
Lewis je imao 333 kmh top speed.
|
Da, i?
Gasly je sa Hondom imao 334 km/h a sigurno nema aerodinamiku RBa i Merca

.
Ovoj pobjedi HAMa netko moze zamjerit samo ako je hejter.
U biti po meni je jasno zasto je Merc mjenjao motore toliko. Jednostavno su izracunali da im stariji motori vise degradiraju nego im je prihvatljivo i dotjerivali su motor svih ovih par puta kod Bottasa i sad kad su sredili sad su to ubacili i HAMu i to im se sad vraca.
McLaren i Aston su se zeznuli sto nisu pratili Merc dotjerivanje motora ove godine tako da je McLaren izgubio trece mjesto (sto im i nije tak lose jer ce imati vise vremena u zracnom tunelu za nagodinu

) dok je Ferrari tweakao i tunirao svoj motor kao i Honda uostalom jer ovo je godina di se jos smije prije engine freezea.
Uglavnom svaka cast Hamu na cjelom vikendu. Maestralno odvozeno, Bottas ko i inace srednja zalost, Perez malo bolji ali nist bitno, Verstappen odlican premda nije mogo ovo dobit pored ovakvog Hama ali mi se nije svidjelo ono nepostivanje sudaca kad je na crno bijelu zastavu odgovorio sarkasticno u stilu, "yeah, say hi" a branio se nedozvoljeno mjenjajuci smjer 3-4 puta vidljivo. Znaci boli ga briga za pravilo koje i je uvedeno zbog njega jer se konstantno tako branio prije.
Sve u svemu odlicna utrka napeta do pred sam kraj .