View Single Post
Staro 14.11.2021., 14:01   #27077
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Škužajte za off topic, ali samo bih kazao nastavno za čitanje, meni osobno su audio bookovi dosta pomogli pošto imam određenih poteškoća u čitanju. Velika je prednost što se može postaviti odgovarajuća brzina audia (prema mogućnostima praćenja, kvaliteti/razumljivosti govora) pa se neki sadržaji mogu dosta brže konzumirati nego što bi to bilo inače. Također ovo otvara prostor za jedan lagani multi tasking, jer možete slušati sadržaj dok radite neke repetitivine radnje. Kao npr. gletanje i krečenje

O činjenici da čitanje razvija mozak ne treba trošiti previše riječi. Tu je u moderna vremena najveći problem u postavljanju fokusa na nešto na period dulji od 5 minuta, mislim da to ubije u pojam dosta ljudi u startu.

I evo, da nisam 100% off:

Pogledao sam nedavno spomenuti Wrath of man. OK je kada usporedim s nekim recentnijim filmovima naslovnog glumca ali daleko je to od njegovih ranijih suradnji s dotičnim redateljem.

Cry macho sam isto pogledao nakon što ga je netko spomenuo, film je OK ali nekako mi se čini da se ništa ne dobiva gledanjem istog. Valjda se moglo naći nekog kvalitetnijeg glumca da odradi ulogu bivšeg poslodavca/oca. Kraj filma mi je bio dosta suh.

Infinite mi je zgodan film koji porkiva neke malo ezoterične teme, ali problem je što je taj zanimljiv dio zamotan u 90% fillera. Dao bi se od ovoga napraviti jedan zanimljiv short film

Malignant je isto netko ovdje mislim spominjao, solidan film negdje na granici između trilera i horora.
mkey je offline   Reply With Quote