Citiraj:
Autor bleh
prestao sam citati temu zadnji put kad si puno previse piskarao s dezinformacijama i FUD-om, imas cudne izvore i onda to dalje siris. NHF, nisu te iz chie natjerali da kupis diskove ili natjeravali cijenu u nebo na tx launchu. Chia AMA su super i informativne i bolje se drzati toga jer do sada nista krivo nisu radili ili lagali.
|
Eto, hvala na informacijama, ponekad je tesko doc do informacija, procitati whitepaper i razumjeti ga su dvije razlicite stvari. Neke tehnicke stvari mogu biti nejasne dok ti netko ne objasni kao da si mala beba...
Nema nikakvi hard feelings, vec sam ja navikao na malo napadniju komunikaciju, vjerojatno jer moje pisanje tako djeluje, a ono je mozda i namjerno takvo... Jer eto da nisam ja piskarao to sto sam piskarao ti bi i
dalje samo citao ovaj topic i nebi sherao ove informacije koje u tvojih posljednjih nekoliko postova sadrze vise toga vaznog o CHIi nego cijeli topic u kompletu...
Eto ja naucio puno sad o CHIi, o planovima i sto bi nas moglo cekati u buducnosti.
P.S. slobodno kad nesto socnog cujes na AMA napises ovdje