Citiraj:
Autor Sn4k3
Najs... Ja sam bio uvjeren da su air-dropovi običan scam, očito nisu 
|
Muče me jedino dvije stvari vezane za ovu inno karticu. Prva neki revieweri su rekli da su je dobili bez onog bočnog držača, ono što se pričvrsti za kuciste da kartica ne visi od tezine... a drugi, kazu da je je ovaj mali bocni vent dosta glasan, nadam se zescem downclocku pa i tisoj grafickoj, prvenstveno radi toga sam isao na 3080 Ti.
Ionako je monitor za sada jos uvijek 1080p i to 60hz pa i nema potrebe za nekim ogromnim frejm rejtom, rađe bi tišinu u sobi... zato brijem da 3080Ti ima više lufta za spustit je u razinu recimo 3070Ti (koja bi bila sasvim dovoljna za 1080p), ali da bude tiha odnosno nečujna (i jednog dana dovoljno dobra za upgrade na 4K).
Što se airdropa tiče, nismo na temi, ali samo bi dodao da nije bilo kakav airdrop, nije bio najavljen na sva zvona (kao 99% drugih) i snapshot je uzet pred mjesec dana tako da ili si u bubnju bio za tokene ili nisi. Ali i da si pred mjesec dana znao, opet bi dobio jako malo tokena... jer trebalo je imati registriranu .ETH domenu na ENS-u i brojali su se dani. Tako da tko je imao svoju domenu (npr. dakky.eth) je dobio tokene, retroaktivno. Claim vrijedi do iduće godine do 5 mjeseca pa nema žurbe, svi koji su imali mogu claimati bilo kad.