Citiraj:
Autor Night
Neki browseri ne mogu hendlati tolike fajlove u drag+drop načinu rada. Ja sam to rješavao tako što sam imao portable Chrome za takve stvari. Inače ga nemam instaliranog na PCu.
|
Ukratko, upload fajla od 200MB ili 6GB prolazi na Google Drive webu, cak i na DSM-u AKO mu pristupam preko lokalne mreze. Znaci nije do browsera. Cim mu pristupim preko domene, manji fajlovi prolaze, ali ovi 200+MB ne. Gledam po Cloudflareu, ne mogu skuziti ima li neka opcija koja mozda tamo smeta.
Citiraj:
Autor Nikky
A zašto uopće browser za takve zadatke ?
Vrati se malo osnovama tj. programima kojima je to normalni zadatak.
|
Na poslovnim kompovima nemamo bas puno administrativnih sloboda, iza vpn-a smo, pa krecem od najlaksih metoda. Uz to mora biti i wife&mom friendly.
Ja bi vjerojatno u repou appova mogao naci neki odobreni ftp klijent, ali lako za mene, ja cu se snaci.
Ako mater bude htjela uploadati 50MB neoptimiziranu prezentaciju, pa kaze da joj ne radi... To ce se mooozda dogoditi jednom godisnje, ali nije razlog da ignoriram to jer mi ogranicava krajnjeg usera.
Synology drive i vpn ipak nije opcija osim za privatne kompove, tamo ce se iskoristiti.