Citiraj:
Autor Nikky
Te "greške" sa tel. se dešavaju odmah ili nakon x dana rada Speedšrota ?
Šta se dešava ako izbaciš taj switch, spojiš ONT na WAN od Speedšrota, a WAN od svog Asusa na Lan2 od Speedšrota ?
Dvije stvari bi trebalo provjeriti / postaviti:
1 - obzirom da se radi o optici i da Internet konekciju diže tvoj Asus,
u Speedšrotu treba provjeriti / ugasiti / deaktivirati Internet konekciju (mada je ona postavljena kao Bridge mode). Hint, spremi konfig na komp pa se lako vratiš ako nešto zezneš.
2 - ako možeš posudi negdje TL-SG105E na kojem se mogu podešavati Vlan - ovi,
ideja je da prema Speedšrotu propustiš zapravo sve Vlan - ove (VoIp, Managment) osim 100 (optika Internet) kojega propuštaš samo Asusu.
|
Greška se nekad javlja stalno npr. pet poziva zaredom, a nekad sve radi najnormalnije par dana.
Hvala na info, da mislim da se switch blesira jer mora puštati VOIP i internet. Imam trenutno D-Link GO-SW-8G, budem probao sa ovim TL-SG105E da podesim VLAN-ove to bi ga trebalo stabilizirati.
Puno hvala, vjerujem da će to rješiti stvar.
Citiraj:
Autor c-shadow
2) Tako sam ja složio na jednoj lokaciji na TL-SG i radi bez ikakvih problema. Speedšrot je izoliran, dobiva samo VLANove 101 i 103, uredno je vidljiv na ACSu, updatea/reboota se kad mu dođe i ne utječe na ništa, sve stabilno, telefonija uredno radi.
|
Hvala budem probao sa tim switchem.
Citiraj:
Autor skalar
Jesi li probao na oba tel izlaz 1 i 2
Inače nazovi 08009000 neka ti ponovno restartaju speedport, ono da ponovno pokupi postavke sa acs-a zatim kad se digne nazoveš ih i zamoliš da ti speedport prebace u bridge mod, ponekad je bolje da ti oni to naprave nego ručno sam,
ako i to sve ne pomogne prijavi kvar i traži zamjenu routera.
|
Probao sam oba dva telefonkska izlaza i da se restarta ruter ali ništa nije koristilo. Kad je u pitanju bridge mode njihova podrška je limitirana.
Vjerujem da je do switch pa ću ga dana promijeniti i podesiti da pušta pojedine VLAN-ove.