Citiraj:
Autor thunder11
ma ti prvi rejcted sherovi su bili na pocetku dok sam se igrao sa postavkama, evo 3 dana radi bez i jednog rejectedta.
Wattazu za ostale sam smanjio i drzi isti hash, super.
E sada, ova EVGA mi sada stvara probleme. Na winblozima sa t-rex minerom sam imao sljedeće postavke:
CC -463
Mem +1000
PL 41
= 130/131Mhs
kada sada iste postavke prebacim u Hive hash skaće non-stop 115-130. Onda sam umjesto clock offset stavio lock na 855Mhz kako je bilo u winsima ali djaba, i dalje skace. Trazim rijesenja dalje i nadem komandu nvidia-smi -i x -lgc xxxx (gdje je prvi x broj GPU-a a ostali mhz na kojih zelim lock), tako da isto stavim i tu na 855Mhz ali i dalje ne ferma.
Probam onda dodati jos i LHR mode 80 (kroz neko vrijeme je sam digao na 94) ali i dalje isto ponasanje.
Kao da sam nesto propustio, nije mi jasno. Verzije t-rexa je ista na hive-u kao sto sam imao na winsima.
Netko neki savjet sta da jos probam?
|
U pravilu te hynix meme idu na -502/-1004 tak nekak,previše sam toga istestiral, sa tim clokovima se "otključava" neki dio meme,pa onda hasha više ...
Probaj ...
Moje su na eth sa -179/1200/125W (3060 obične) ...
ERGO traži malo veći CPU nego memu, pa probaj i to malo dići ...
Pogledam na discordu koje klokove dečki koriste za ergo,pa ti stavim tu, danas/sutra, gužva mi na poslu ...