View Single Post
Staro 08.11.2021., 15:51   #1725
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Evo ubo jučer Pixel 6, crni. Nakon što sam se riješio Galaxy Note 20 Ultra koji nije mogao uhvatit oštru sliku bilo čega u pokretu ili low lightu, ovaj Pixel me oduševio.

Ima neki sitnih gluposti oko notifikacija koje vidim da i ostali imaju, treba ih off/on da se krenu pokazivati. Ostalo sve radi super baš, jako fluidno, čak je i otisak prsta za koji svi kukaju meni čisto ok.

Malo je problem da trenutno nema ili bar ja ne nalazim supportani screen protector za kupiti, vidim da su recenzije na ovim kineskim što se mogu uzet preko Amazona uglavnom jednake - ne radi fingerprint s njima ili radi jako loše.

Malo ću kameru testirat preko vikenda pa okačim slike/videe ako ikog zanima. Za sad što sam probao slikati ispalo je stvarno dobro, ima milijun opcija kamera, od podešavanja WB, kontrasta i brightnessa direktno na ekranu dok slikas, pa do Google lens (sta god uhvati na slici trazi odmah na Googleu i uglavnom super prepoznaje stvari). Ove ostale modove (action, long exposure i ostalo) moram još vidjeti.