Ako sam nesto naucio, barem kod svog sata, ne dozvoli da bude prazan citav dan, inace ti ne gine izmotavanje.
Nova baterija stavljena, ima koji mjesec - W150. Po danu nosim mehanicki, ali neku noc mi je ostao na ruci, izadjem ranu ujutro, vec je bio na 8%, prvi poziv, okrenes glavu i zaboravis da ce on izdahnuti vec prije podne.
Tada obicno idu izmotavanja dok se sabere i odvri puni boot do upotrebljivosti. No od jucer, kad god ga stavim na punjac, pojavljuje mi se ozloglaseni znak baterije, ostao je citavu noc na tom znaku, osjetno topal, ali nista.
Pa 15 minuta maknuo, pa vratio, pa konacno dogurao zamalo digne OS do kraja, ali kad god treba zavrsiti, prekine i vrati se na simbol baterije
Uh, vec sam pozaboravljao kako se ulazi u meni prije dizanja, pomicanje. 11-5 tako nesto?
AndroidW stvarno zna biti dosadan.
11.09.2021
Netko mi je na stolu ostavio USB konekciju koju sam isao spajati na punjac, jer sam originalni bacio u ruksak za nesto trenutno. I jucer rekoh, pa neces mi se dva dana na punjacu izmotavati, znam da je baterija nova, uredjaj ispravan, pa provjerio USB kabljinjo. Naravno, dobiva prekida pred samima konektorom. Vazno da je ispleten, da ima seksi buzir, ali zato radi za dobaciti u prvu kantu za smece
Vratim njegov stari, LG se podigao za dvije minute i normalno krenuo puniti do punog kapaciteta.
Ali opet me sjeti, koliko je god koristan, ima super lica, ima super aplikacije, ali stvarno ti treba jos jedan alarm na vratu, da te podsjeti da ga moras napuniti na vrijeme. Vrijeme je za solarne narukvice punjace.
...
...