Citiraj:
Autor zupy
Neznam što točno otključaju na kontroleru sa tim hackom - povećanjem napona bi trebao dobiti veću brzinu a većom strujom bi trebao dobiti šlus - vjerovatno pušta do kraja oba parametra na kontroleru pa isti daje maximum šta može.
|
Vjerojatno. Iskreno, nemam se vremena time baviti, u nekim opustenijim i mladjim vremenima, pozabavio bi se i detaljno selektirao, ali ovako, trazio sam sto je provjereno.
Citiraj:
Autor zupy
pa znam o kakvom šlusu pričaš - jedan od kvarova je bio slomljena twist throttle ručka a koja je slomljena baš zbog udara kod ubrzavanja  . Prebacio sam ga na thumb throttle jer jednostavno je onda bolja stabilnost i oslonac kod ubrzavanja pošto su obe ruke na čvrstim točkama.
|
Upravo si spomenuo rucku na koju sam prvo posumnjao, mada su me uvjeravali u servisu, da ona ili radi, ili ne radi. Mada mi sad vise nije vazno nakon moda, ali jednom cu je otvoriti da pogledam.
Citiraj:
Autor zupy
|
Imas sliku s ekranom? Dobro je ispalo, zapravo ostao sam ugodno iznenadjem da je MTB forma. Poput kulturnog soka mi je bio prvi susret s elektricnim biciklima koje zovem monster truck bajkovima, zbog abnormalno velikih kotaca, gotovo su mi karikaturalni pojavom.
Ne znam otkad traje monster kotaci trend, ne znam kako voze, ali svaki put u cudu gledam kako su ogromni
...