View Single Post
Staro 05.11.2021., 13:15   #1306
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Gledah po upisima vlasnika po webu, cini se da postoje diskrepancije cak i u istoj seriji motora, tako da nije jednostavno objasniti. Onda sam po prvi put stavio dizanje brzine +35, ali najmanje radi brzine, htio sam dobiti taj okretni nazad. Sad toliko isporucuje okretnog u startu, da imam osjecaj, kao da vozim Saab turbo prvu reviziju 230ps, koji je morao u prvoj i drugoj brzini ogranicavati okretni, jer ga jednostavno nije mogao efektivno prenjeti na podlogu.

....

Neznam što točno otključaju na kontroleru sa tim hackom - povećanjem napona bi trebao dobiti veću brzinu a većom strujom bi trebao dobiti šlus - vjerovatno pušta do kraja oba parametra na kontroleru pa isti daje maximum šta može.
Inače popravljao sam jedan sa 2x600w pa znam o kakvom šlusu pričaš - jedan od kvarova je bio slomljena twist throttle ručka a koja je slomljena baš zbog udara kod ubrzavanja .
Prebacio sam ga na thumb throttle jer jednostavno je onda bolja stabilnost i oslonac kod ubrzavanja pošto su obe ruke na čvrstim točkama.

Code:
Pa stavi neku sliku za puni dojam opisanog :)
Evega

https://ibb.co/Lv06BTw
https://ibb.co/M5KyQSY

Znači kupljena je nova Dema 3, rasturena i na istu složena kombinacija:

- Bafang kit BBS02 750w sa C965 displayom

- Baterija je 48V 15Ah 13s koju sam slagao od Litokala 26650 baterija (ukupno 39 kom -13x3) i podijeljena je u 2 bloka pa je punim sa dva punjača kao 6s+7s (bez BMS-a)

Dodao sam i gear shift senzor radi glađeg šaltanja - meni ovo nije ni trebalo jer sam senzore na kočnicama koristio kao cut-out kod šaltanja ali eto ako juniori budu vozali duže će lanac i zupčanici potrajati.
Uzeo sam i usb programing kabel radi preprogramiranja kontrolera i eventualni defektacija ali nisam još spajao ga (može se preko njega koristiti onda i mobitel kao display).

Inače okrenio sam već cca 600km i to u pravilu vozim na 4 pedal assistu (ima ih 9) a domet bi trebao biti preko 40km (najduža vožnja zasad mi je 35km), krajnja brzina oko 50-tak km/h i prezadovoljan sam kako je sve ispalo.

Moram još bolje posložiti kabele, izvagati je (stara 26-ica sa prednjim pogonom je bila oko 23kg) i otključati gas da radi neovisno u kojem je pas modu.

Zadnje izmijenjeno od: zupy. 05.11.2021. u 13:24.
zupy je offline   Reply With Quote