04.11.2021., 16:19

| 

| 

| 

Premium 

Datum registracije: Aug 2004 

| 

Citiraj: 

Autor  acer

Evo danas bio tehnicar, isprobao sve zivo, i nece, na kraju ce mi zamjeniti modem, ali tek sutra jer kod sebe nije imao. 

EDIT: 
Danas me netko zvao iz njihove sluzbe, kako se nisam mogao javiti, lijepo su uredno odmah zatvorili smetnju, a nisu rijesili problem. 
Nakon toga sam ponovno nazvao decka koji je bio jucer i on mi je rekao da neka ih zovem i trazim zamjenu rutera, te da im isto kazem da je on sva mjerenja odradio i treba zamjeniti ruter, ali onda je pocela ona klasika njihove, ne moze, nece vam biti stabilno, pucat ce vam linija. 
Samo sam joj rekao stop, a kako nije pucalo dvije godine i sve je radilo bez problema, do proslog cetvrtka. 
Cak i nakon sto su pustili otvoreni profil na liniji, skoro dva mjeseca i je i to sve radilo bez problema, bez ikakvog pucanja. 
Onda su opet krenula izmotavanja ali na kraju sam bio uporan da se zamjeni ruter, na kraju moram ici sam kasnije do T Centra u Toweru u Rijeci uzeti drugi ruter,a stari vratiti njima. 

Pa cemo bas vidjeti kasnije veceras, kako ce biti kada zamjenim ruter, da li je kraj ili se bitka nastavlja. 

| 

Čekamo  

| 

| 

|